مشاوره حقوقی رایگان - در مورد قانون حمایت از معلولین برای کمک هزینه کارایی معلولین

با سلام اینجاب ... ... کارمند قراردادی با 21سال سابقه دانشگاه علوم پزشکی چندین بار به نیروی انسانی مراجعه کردم برای کمک هزینه نتیجه نگرفتم باید به کجا مراجع کنم
فصل 5-ماده 12 تبصره2
تبصره 2 – منظور از كمک هزينه ارتقای كارايی افراد دارای معلوليت عبارت است از پرداخت حداكثر پنجاه درصد (50%) حداقل حقوق و دستمزد ماهانه مصوب شورای عالی كار برای فرد دارای معلوليت شاغل با توجه به شدت معلوليت (خفيف سي درصد (30 %)، متوسط چهل درصد (40 %) و شديد پنجاه درصد (50 %) ) كه توسط سازمان برنامه و بودجه كشور در ذيل رديف اعتباری سازمان در قوانين بودجه سنواتی تأمين می شود.

پاسخ ها :

ليلا جابري اشترجاني

سرکار خانم ليلا جابري اشترجاني :

دادخواست به دیوان والزام انهارابخواهید