درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - عدم دیدار فرزند و پرداخت نفقه

سلام خانومی هستم سال 98 از همسرم جدا شدم یک دختر 7 ساله دارم که در طی این 7 سال پدرش هرگز حاضر به دیدنش نشده و دو سال هم هست که هیچ مبلغی بابت نفقه پرداخت نمیکنن با توجه به اینکه توی طلاق نامه همون سال 98 هم‌مبلغی بابت هزینه زندگی فرزند ذکر شده با توجه به مشکلات روحی که دخترم داره پیدا میکنه از هرگز ندیدن پدر آیا میتونم از لحاظ قانونی ایشون رو مجبور به دیدار بکنم؟ و برای اینکه درخواست نفقه کنم ؛هزینه وکالت چقدر میشه؟ خیلی ممنونم.

پاسخ ها

کاربر محترم قانون ضمانت اجرایی برای الزام به ملاقات ندارد می‌توانید با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید تا راهنمایی کنند حق الوکاله توافقی است
سلام الزام پدر به ملاقات اصولا امری بیهوده است چون به فرض پدر حکم دادگاه مبنی بر ملاقات فرزندش را اجرا نکند ضمانت اجرا ندارد . ولی برای نفقه می توانید اقدام نمایید یا کلا حضانت را به پدر واگذار کنید
درصورت نیاز به وکیل گزینه وکیل میخواهم را درخواست نمایید
با سلام خیر اجباری در قانون برای ملاقات وجود ندارد
سلام، بله، هزینه وکالت توافقی هست
سلام بهتر هست شما اظهار نامه مبنی بر دیدار فرزند توسط پدرش ارسال کنید تا برگ برنده ای داشته باشید مبنی بر عدم تمایل دیدار فرزند توسط پدر و هزینه وکالت را بصورت توافقی انجام میدهم.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص