مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ از کارافتادگی جزئی

درصورت تایید کمیسیون تامین اجتماعی به از کارافتادگی جزئی :
1- بعد از برگشت بکار مبلغ از کارافتادگی جزعی ماهانه پرداخت میشود یاخیر و توسط چه کسی پرداخت میشود ؟
2- اگر درنتیجه کار در چند سال بعد به صدمات قبلی افزوده شد و صدمات جدیدی مانند تعویض مفصل لگن به پروتز مصنوعی مفصل دچار شد ، اگر درخواست نمائیم درصد خسارت این صدمه به ازکارافتادگی جزعی که داشت اضافه میشود ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام پرداخت میشه کسی که مسبب حادثه هست
بله امکان اضافه شدن هست