مشاوره حقوقی رایگان - نظر دیوان در مورد تحقیقات محلی

از استخدامی قوه قضاییه در سال 96 قبول شدم همه مراحل گزینش ‌و مصاحبه و آموزش بد‌ خدمتو هم انجام دادم ولی بعدا گفتن تو تحقیقات محلی مشکل داری ردم کردن در آذر 98به دیوان شکایت کردم که هنوز نتیجه ای نگفتن لطفا راهنماییم کنین و اینکه به نظرتون قبول میکنن یا نه

پاسخ ها :

رد شدن در تحقیقات محلی استخدامی قوه قضاییه تحقیقات محلی استخدامی قوه قضاییه رد شدن در تحقیقات محلی استخدامی قوه قضاییه استخدامی تحقیقات محلی