مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ماترک

درود و خسته نباشید.
در اموال غیرمنقول متوفی (پدرم) واموال منقول دربانک، مالیات بر ارث انها چگونه محاسبه می‌شود؟
آیا به همان مقدار از املاک وزمین مالیات تعلق می‌گیرد، به اموال سپرده بانکی هم همان مقدار تعلق می‌گیرد؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام نسبت به یک منزل مالیات تعلق نمی‌گیرد ولي نسبت به سپرده بانکی تعلق میگیرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مالیات بر املاک برابر با قیمت منطقه‌ای محاسبه می‌شود که بسیار کمتر از قیمت معاملاتی املاک است و مالیات آن زیاد نخواهد بود ولیکن از حساب‌های بانکی مالیات بیشتری اخذ میگردد که البته به نسبت سهم هر وارث محاسبه خواهد شد.