مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم بازگشت به کار از طرف کارفرما

با سلام اینجانب بعداز 22 سال کار در اداره مخابرات اخراج شدم وپس از شکایت در اداره کار حکم قطعی برگشت به کار برای من صادر شد که شرکت... که پیمانکار می باشد از حکم اداره کار تمکین نمی کند وماهانه دادگاه حقوق ما را از حساب شرکت برداشت می کند وبه حساب ما واریز می نماید آیا درصورتی که این شرکت برود وشرکت جدیدی پیمانکار مخابرات شود آیا من می توانم از ماده 12 استفاده کنم وبه اداره برگردم ...چون طبق ماده 12 در صورتی که پیمانکار بخش دولتی تغییر کند باید از همان نیرو های قبلی استفاده شود

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

تقاضای اجرای حکم را از اجرای احکام بنمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
این اختیار را دارید