مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث ملک مزایده‌ای

شش دانگ ملکی را در مزایده دستور فروش اجرای احکام دادگستری برنده شدم.
حال برای تنظیم سند انتقال در دفترخانه، گفتند که باید گواهی مالیات بر ارث چند نفر متوفی که مالک ملک بودند را بپردازید.
آیا ملکی که به موجب سند انتقال اجرایی دادگاه به برنده مزایده منتقل می‌شود، مشمول مالیات بر ارث می‌شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد