مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت دختر توسط مادر

سلام خسته نباشید. بنده سه سال هست که طلاق غیابی گرفتم دخترم چهار ساله هست و متولد 98هست. شوهر سابقم و پدر شوهرم در قید حیات هستند ولی مجهول المکان هستن به دخترم نه سر میزنند و نه نفقه میدهند کلا دخترم اون ها رو ندیده تا حالا میخواستم بدونم میتونم برا قیوم شدن برای دخترم اقدام کنم؟ با توجه به این که تمام خرج و مخارخ دخترم با خودم هست و تا حالا هیچ نفقه ای دخترم از سوی اونا دریافت نکرده لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام بله با این شرایطی که فرمودید میتونید دادخواست بدید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دادخواست مطالبه نفقه بدین و کدملی همسر که دارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام حضانت طفل طبق شرایطی می‌تواند با مادر باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر تا زمانیکه پدر طفل و بعد از آن پدر پدری ایشان زنده است نمیتوانید تقاضای قیم نمایید