مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام بنده ماشینم بیمه بدنه بوده و یک بار استفاده کردم ب طوری ک اتاق ماشینم تعویض شده ولی بعد از تصادف برای باز دید سلامت بیمه نرفتم ولی ماشین رو تعویض پلاک کردم سند زدم ب نام خودم و بعد از 3 ماه دوباره چپ کردم وخودمم اسیب دیدم ولی بیمه قبول نکرده چکار باید بکنم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس مدارک موجود از طریق بیمه دادخواست دهید تا رسیدگی شود