مشاوره حقوقی رایگان - فوت زندانی

برادر من توی زندان افتاد ب دلیل مشکل با شریک کاریش حبس خورد و قرار شد شرکتی بشه و همینجوری شد هفته ای دو بار می‌رفت امضا میزد و میومد بعد سه ماه رییس زندان ک نزدیک به کم کم 300 میلیون رشوه ازش گرفته وسیله خونه فاکتور ها موجود گفت دو روز بیا و بعد شرکتی نزدیک به یک هفته نگهش داشتن و ایشون هم به قول هم اتاقیاش ک گفتن قرص متادون بهش دادن یا خورده معلوم نیست سکته قلبی و بعد سکته مغزی کرده حتی دکتر زندان و دوتا بیمارستان که انتقال یافت دلیل سکته رو مصرف زیاد متادون اعلام کردن اما پزشک قانونی میگه سکته کرده و دلیلش رو متادون اعلام نکردن اما گفتن ک متادون هم مصرف کرده بوده ، حالا ما باید شکایت کی و کجا بکنیم ک خون برادرم پایمال نشه و اینکه دیه تعلق میگیره یا ن با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است ز تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد