مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

باسلام
آیا در صورت دادن حق طلاق به زن وقتی که زن درخواست طلاق از دادگاه بخواهد و طلاق جاری شود آیاشوهربرای پرداخت مهریه میتواند درخواست اعسار نماید یا بایدکل مهریه را یکجا بدهد.آیاحق طلاق بانحوه طلب مهریه ارتباطی دارد یا نه؟

پاسخ ها :

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، حق طلاق ارتباطی به مهریه ندارد.درصورتی که مهریه را مطالبه کرده باشند و شما دادخواست اعسار بدهید تقسیط میشود.