مشاوره حقوقی رایگان - چک مسروقه

سلام بنده چک خود را گم کرده بودم و خبری نداشتم و حال 8مورد از چک م را خرج کرده اند و با امضای جعلی بعد از شکایت و .. حال میخواهم بدانم در آخر کسانی که چک در دستشان هست را باید من تسویه کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قبلا می بایست اعلام مفقودی می کردید. اما در حال حاضر در هر کجا که پرونده مطالبه وجه چک در جریان است ادعای جعل و ارجاع به کارشناس کنید

مرتضي  بصيري

مرتضي بصيري :

بسمه تعالي
با احترام در صورت احراز جعلي بودن
هيچكونه شما مسوليتي نداريد