مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک توسط تامین اجتماعی

سلام
من یه ماشین مدل پایین از رفیقم گرفتم که اون هم از چند نفر قبل خریداری کرده بود.
امروز تو ایست و بازرسی گفتن شکایت رو پلاکه و بردن تو پارکینگ بعد تو سیستم زده بود تامین اجتماعی فلان شعبه تهران.
ی آشنا داشتیم شماره کارمندای اون شعبه رو دادن و تماس گرفتیم فرمودن مبلغ 50 میلیون صاحب سند و پلاک بدهی دارن و تا پرداخت نکنن شکایتو بر نمی داریم.
با هزار اصرار تونستیم شماره صاحب پلاک رو ازش بگیریم و تماس گرفتم و گفتن پول ندارم بدهی بدم ولی هر کاری بگین هستم خدمتت
شرمنده زیاد حرف زدم
با یه بنگاه صحبت کردم گفت بیا یه قولنامه درست کنم برا قبل از تاریخ شکایت
خواستم ببینم اوکی میشه؟
راه حلش چیه؟
و اینکه سند این ماشین گم شده و کپی موجوده
ولی برگه سبز هست و کارت و بیمه نامه
و اینکه معاینه فنی نداره
چطور میشه رفع شکایت کرد؟
چطور میشه تعویض پلاک کرد؟
بازم شرمنده زیاد حرف زدم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام به توقیف اعتراض کنید اسناد و مدارکی که نشان میدهد شما ماشین را خریداری کردین به اعتراض خودتان پیوست کنید ان شالله رفع توقیف میشود وگرنه ازطریق دادگاه اقدام نمائید