مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام من 10سال پیش یک واحد وکالتی خریدم با پارکینگ توی تمام قولنامه ها پارکینگ قید شده ولی توی وکالت محضری قید نشده از نظر قانونی مشکل داره ?

پاسخ ها :

احمد فرشاد

جناب آقای احمد فرشاد:

اصل همون مبایعه نامه هست که در این صورت پارکینگ به شما تعلق میگیرد. وکالت جزئ تشریفات اضافی بیع هست که بود ونبودش از نظر قانون برابر هست

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

در وکالت نامه اگر هم لفظ پارکینگ نیامده باشد عناوین کلی از جمله عبارات "جمیع ملحقات"، " توابع عرفی" و نظیر اینها آمده که پارکینگ و انباری و مشاعات و غیره را شامل می شود
مهم قرارداد است اما وکالت نامه هم موسع تنظیم می شود

پیروز باشید