مشاوره حقوقی رایگان - نفقه یکساله بچه هام آواره هستند

سلام خسته نباشید زوج در 12.11 محکوم به یکسال زندان شده در نفقه کیفری بعدا در جلسه رسیدگی حقوقی 12.20بود و رای در 12.24 دادن برای اینکه نتونم نفقه بگیرم 12.10 نوشته خونه را ترک کردم که 12.21 اظهارنامه فرستاده برم خونه ای که راه نمیدن فقط میخواد اذیتم کنه و مادرش راه نمیده الان من میتونم نفقه رو 12.16 که دادگاه باز میشه بگیرم خواهش میکنم کمک کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.پرونده خود را پیگیری نمایید احتمالا رضایت شما را اخذ نمایند تا به زندان نروند.

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

سلام اگه رات ندادن بله در صورت تمایل تماس 09161710245