مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام وقت بخیر
بنده مدت کوتاهی با خانمی دوست بودم و بعد چند ماه دوستی بنده متوجه شدم که ایشان دختر نیستند. و رابطه ما از همان موقع به پایان رسید. این خانم بعد از گذشت یک سال از بنده شکایت کردند که با ایشان رابطه نامشروع داشتم و ایشان رو با قول ازدواج فریب داده ام. در حال حاضر 3سال از شکایت خانم میگذرد اما به نتیجه ای نرسیدیم. تنها چند اس ام اس و پیامهای وایبری که بین بنده و ایشون ردو بدل شده مدرک این خانم هست که ثابت میکنه بنده با این خانم دوستی داشتم. خواهش میکنم کمک بنده بفرمایید. جالب اینجاست که پرونده از دادگاه حقوقی پیگیری میشود نه کیفری. این خانم در تاریخ دوستی با بنده برگه سلامت بکارت داشتند اما بعد از گذشت یک سال این خانم شکایت کرده و پزشکیه قانونی اعلام کرده که این خانم بکارت ندارد. چرا بعد از یک سال شکایت کرده؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما بهتر است وقت مشاوره بگیرید و به طور حضوری به یک وکیل مراجعه کنید.

یک وکیل

سلام" در فرض سوال به نظر می رسد خانم بابت اثبات وقوع ازدواج یا تدلیس در ازدواج در دادگاه خانواده بر علیه آقا اقامه دعوی نموده باشند . آقا باید خدا را شاکر باشد که خانم شکایت کیفری برقراری رابطه نامشروع و یا زنا را مطرح ننموده یا اینکه به طرح آن آشنائی نداشته است .