مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام پدرم فوت شدن در اثر قتل غیر عمد و باید دیه پرداخت بشه ولی تو دادگاه کسی که باعث فوت شده بود داد و بیداد میکرد که قسطی میدم و هرماه یچیزی .... ولی ما میدونم توانایی مالی داره که پرداخت کنه خیلی راحت...حالا سوالم اینه که دادگاه رو چه مبنایی قبول میکنه قسطی رو و اینکه حتما قسطیش میکنن اگه ما رضایت ندیم چون اگه ترس زندان باشه پرداخت میکنن کارشون ساخت و سازه شنیدم خونه زیاد میسازن و رو سر مردم اوار میکنن دیه زیاد دادن و راهشو بلدن چجوری قسطی کنن ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرمالی ازوی سراغ دارید میتوانید توقیف کنید درغدر اینصورت اگر تقاضای اعسارکند تقسیط میشود