مشاوره حقوقی رایگان - ایا میشود از عدم اجرای تعهدات مالی شفاهی شرکت با شاهد شکایت کرد

سلام بنده سال 94 در کارگاه ساختمانی فوتی داشتم، ابتدا 20 درصد مقصر شناخته شدم اما مسئولین شرکت از من خواستند که اعتراضی نکنم و قول دادند تمامی مطالبات را پرداخت میکنند(گفتند که برای رزومه شان نمره منفی است)، شرکت اعتراض کرد و من 50 درصد مقصر شناخته شدم و خودش 20 درصد، دیه را شرکت کاملا پرداخت کرد(در قرارداد بیمه مسئولیت مدنی و حوادث کارگاهی بر عهده شرکت بوده است و این بند در قراردادم هست). ان پرونده حکمش قطعی شد.
شرکت مطالبات تامین اجتماعی را پرداخت نکرد و صرفا از بیمه نامه حوادث برای سهم خودش استفاده کرد، الان من باید 550 میلیون به تامین اجتماعی بدهم که اصلا در توانم نیست.
ایا با توجه به قولی که شرکت به من داده و بند بیمه که بر عهده شرکت بوده است دو نفر شاهد که از کارکنان پروژه بودند و در جریان همه مراحل بودند من میتوانم از شرکت شکایت کنم؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر با تعهد شفاهی قابل اثبات نیست