مشاوره حقوقی رایگان - ماده 111 قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

باسلام. بنده در شعبه 5 اجرای احکام دیوان عدالت اداری پرونده ای دارم که وقت نظارت برای پرونده ام 17 اسفند 98 بود در 25 اسفند 98 نوشته شده وقت نظارت به لحاظ اعمال ماده 111 قانون آیین دادرسی دیوان عدالت به تاریخ 18 تیرماه 99 مقید به نظارت شده. لازم به توضیح است که طرف شکایتم سپاه بوده و موضوع شکایتم عدم پرداخت حتی یک ریال حقوق و حتی بیمه از 91.5.21 میباشد. خواهشا راهنماییم کنید و توضیحات کاملی برای بنده ارائه دهید. ممنون از همه وکلای عزیز

پاسخ ها :

حسین آبادی   حسین

حسین آبادی حسین :

استان :

درود.وقت نظارت به منزله ی وقت رسیدگی نیست و در اون تاریخ شما لازم نیست کاری انجام بدهید.بیشتر مربوط به خود سیستم اوقات اداری شعبه است

بهرام كاملان

بهرام كاملان:

حضوری به دیوان مراجعه کنید چراوقت نظارت تمدیدشده است