مشاوره حقوقی رایگان - مجازات ملات کشمش

سلام خسته نباشید
برادر من کشمش خیس کرده بود که نیروی انتظامی اومد و بردنش وبا 300 ملیون وثیقه آزاد کردیم تو اخطاریه نوشتن 200 لیتر مشروب دست ساز آیا درصد پایین یا بالا بودن در حکمش فرقی می‌کند چون تازه خیس کرده بود و تقریبا چه حکمی میدن بهش؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجازات ملات کشمش ملات کشمش مشروبات الکلی دست ساز مشروبات الکلی