مشاوره حقوقی رایگان - رضایت بعد از شکایت در پلیس فتا

سلام ،من حدود دوماه پیش با یک خانومی در یک مرکز خرید آشنا شدم و شماره همدیگر رو گرفتیم ،این خانوم از شب اول به هیچ وجه از خطش پیامک نمیداد و زنگ هم نمیزد حتی جواب هم نمیداد،فقط داخل تلگرام پیام میداد و همان ابتدا من رو مجاب به این کرد برای ادامه آشنایی باید مبلغی رو به حسابش واریز کنم،بعد گذشت 10 روز بنده به صورت چند واریزی مبلغ 20 میلیون به حسابش واریز کردم و این شخص دیگر جوابگو نبود و گاهی به بهانه های بیماری مادرش درخواست پول میکرد ازم، من ازش شکایت کردم ارجاع داده شد به پلیس فتا و اسکرین شات پیام ها و فیش واریزی رو بردم و دقیقا بعد گذشت 1 روز مراجعه کردم پلیس فتا و رضایت دادم تمامی اسکرین شات هایی که داده بودمم ازشون گرفتم ، الان میخوام بدونم برای اون خانوم سوء سابقه میشه و تکیلف این پرونده چی میشه؟چون همون روزی که رفتم فتا فرداش رضایت دادم بدون این که اون خانم بره اونجا

پاسخ ها :

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام..خیر.سابقه کیفری محسوب نمیشه براش.ولی مراقب باشید مجددا فریب نخورید