مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن رای پزشک قانونی ب‌ه دستور قاضی

سلام من بایکی‌ دعوام شده اون منو با چاقو. زده منم اونو با چاقو زدم تقریبا سه ماه پیش تو نامه پزشک قانونی اون زده برخورد جسم سخت دیروز دادگاهی داشتیم قاضی بهش گفت تو نامه پرشک قانونی زده برخورد جسم سخت اگه با چاقو بزنه پیش جسم تیزو برنده یاتو دروغ میگی یا پزشک قانونی بد شاکیم گفت من فیلم دعوا شرح حال نامه بیمارستان دارم قاضیم گفت مدرک اگه داری پس یه نامه میدم برو پزشک قانونی اصلاح کنه بزنه جسم تیزو برنده میخواستم بدونم میشه همچین چیزی؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصلاحیه نظریه پزشکی قانونی از طریق دستور دادگاه امری ممکن است.