مشاوره حقوقی رایگان - خلف وعده جهت انتقال وام مسکن مهر به خریدار جدید

با سلام و تشکر از زحمات ارزشمندتون .
حدود 4 سال پیش خانه ای را در مسکن مهر پرند بصورت مبایعه نامه و وکالتی از یک واسطه که از مالک اولیه وکالت تام الاختیار داشت خریداری کردیم. و قبل از معامله با خریدار به بانک مراجعه کرده و جویای نحوه انتقال وام بنام خودمان شدیم که کارمند مربوطه بما گفت از انجاییکه مالک اولیه هنوز ضامنی معرفی نکرده من پنجاه میلیون تومان سفته بدهم و بعد از پرداخت دو یا سه قسط وام را بنامم منتقل میکنند. پس از دو ماه و پرداخت دو قسط به بانک مراجعه کرده و اظهار کردند که یک ضامن کارمند با گواهی کسر حقوق معرفی کرده تا ضامن من شده و وام انتقال یابد. بعد از اوردن ضامن و امضا کردن پشت سفته هایم {که بنام خودم هستند} و بعد از حدود سه ماه امروز و فردا کردن بما گفتند که شما ضامن مالک اولیه بوده و برای انتقال وام میبایست ضامن کارمند دیگری مجددا معرفی نمایید و یا 5 میلیون تومان در یک حساب پس انداز بصورت سپرده واریز کرده و تا 15 سال یعنی تمام شدن اقساط وام و تسویه شدن وام حق برداشتی نداشته باشیم. از ان تاریخ تاکنون ما هم از پرداخت اقساط خودداری کرده و همچنان درگیر هستیم. سوال اصلی من اینست که 1: ایا سفته ای که من امضا کرده ام و بنام خودم هست و ضامن من نیز پشت انرا امضا کرده در حالیکه هیچ نامی از ما در پرونده وجود ندارد. نشان دهنده تخلف بانک از مقررات بانکی نیست ؟ چون هیچ مورد مشابهی وجود ندارد که از مالک اولیه دو نفر ضامن گرفته باشند. و 2: ایا خواسته انها مبنی بر واریز 5 میلیون تومان به یک حساب پس انداز برای 15 سال اصولا قانونی است یا نه. و نهایتا من به کجا باید شکایت کنم.
با نهایت تشکر

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام شما از طريق مذاكره با ريس شعبه مطرح كنيد اگه قبول نكردن اعلام تخلف كنيد به واحد حراست و بازرسي تا حل شود