مشاوره حقوقی رایگان - معاونت ناخواسته در جرم

خسته نباشید میبخشید سوالم اینه که معاونت ناخاسته وندانسته در جرم که کلاه بردار انجامش داده اما از طریق حساب من و من هم متاسفانه ندانسته دخیل هستم چی میشه من جای دیگه خوندم که رد مال به معاون جرم تخصیص نداره فقط حبس که در این مورد چجوریه قابل تبدیله یا نه و از حیث سند اگه داشته باشم و نداشته باشم با توجه به عدم سو سابقه من و عجز مالی از گرفتن وکیل و این که اطلاعی از جرم و فاعل اون داشتم و صرفا مالباخته شدم چجوری میشه با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

میشه توضیح بدین متوجه نشدم
یعنی من الان با توجه به عدم شناختم از مجرم و قصدش و جرمش و نداشتن سابقه چجوریه وضعیتم

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام معاونت اگه احراز بشه ميتونيد اعتراض كنيد و درخواست تخفيف بدليل عدم سابقه كيفري و تاهل و ...

پرسشگر :

با سلام مجدد خدمت شما من از یکی از دوستان که بیشتر از شما نباشه یک مشاور حقوقی هستن هم پرسیدم به طور قطع با جوابی که از شما دریافت کردم و مشورتی که با ایشون داشتم مشمول معاونت نمیشم چون من نه وحدت قصد و یا سو نیت یا هر گونه قصد شوم و یا هماهنگ شده بر اساس توافق قبلی با مجرم اصلی و یا مجرمین این جریان نداشتم و سابقه کیفری هم که ندارم و عوایدی هم بدست من نرسیده و اصولا ریالی به من پرداخت نشده که بخاد صرف بشه در امر شری یا پول شویی و بر همین اساس شما گفتین وحدت قصد پرسیدم و گفتن این دوستمون که منظور هماهنگی قبلی با مجرم اصلی باشه که من اصولا این جانور رو تا بحال ندیدمش و یا نمیدونم اصلا چی هست و قصد شومی نداشتم و قصدم صرفا کا یابی بوده که تحت پوشش شرکت کاریابی به این موضوع کشیده شدم ناخاسته و قصد قبلی نیت شوم و خاسته سو نداشتم پس اگر درست تفسیر کرده باشم بنده مباشر شناخته میشم و درجه مجازات بنده باید کمتر از معاون موضوع باشه ایا تصدیق میفرمایید
ولو این که در محکمه هر قاضی باشه

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

اگر با مجرم در جرم ارتکابی وحدت قصدنداشته باشید و از قصد مرتکب بی اطلاع باشید،مرتکب جرم معاونت نشده اید،سعی کنید بیگناهیتان را اثبات کنید.