مشاوره حقوقی رایگان - استعلام شهرداری برای ملک

با سلام و احترام
اینجانب در سال 1392 ملکی را پس از انجام استعلامات مربوطه از جمله استعلام شهرداری محل، مبنی بر بلا مانع بودن انتقال ملک مورد نظر خریداری نموده و سند 6 دانگ تک برگ به نام اینجانب صادر شده است. در سال 1402 قصد فروش ملک را دارم ولی شهرداری از صدور برگه استعلام خودداری نموده و اعلام کرده است که ملک فوق دارای تخلف بوده و پرونده را به کمیسیون ماده صد ارسال کرده که این امر سبب بروز تاخیر در انتقال سند و شکایت خریدار از بنده شده است. لطفا بنده را راهنمایی کنید آیا میتوانم از شهرداری شکایت کنم؟

پاسخ ها :

استعلام شهرداری برای ملک انتقال ملک کمیسیون ماده 100 شهرداری