درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی چند سال طول میکشد؟

سلام خسته نباشید ما یک زمین فروختیم با چک که در قرارداد فسخ قرداد در صورت پرداخت نشدن مبلغ قرار داد نوشته شده بود این چک پاس نشد و ما با وکیل شکایت کردیم و معامله را فسخ کردیم اما خریدار زمین رو به چند نفر دیگه هم فروخته بود و ما مجبور شدیم از اون ها هم شکایت کنیم! من فقط میخوام بدونم چقد طول میکشه از سال 98 داریم فقط صبر میکنیم این درست نیست که اینقدر پرونده ها دیر رسیدگی میشه که ارزششون هم کم نیستند.

پاسخ ها

متاسفانه، اطاله دادرسی در پرونده های حقوقی و اینچنینی( فروش به ایادی)، مابعد وجود دارد. در صورت احراز سونیت شکایت کیفری فروش مال غیر پس از فسخ و در صورت شرایط انجام دهید. در صورت طرح دعوی حقوقی بدوا دستور موقت جهت عدم نقل و انتقال ملک انجام شود.
باسلام باتوجه به ازدحام پرونده در دادگاه و شعبه رسیدگی کننده نمیتوان دقیق پیش بینی کرد اما قطعا پیگیری خود شما هم تاثیر خواهد داشت

سوالات مرتبط

وکلای متخصص