مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارفرما از کارمند بدون بیمه

یک مشاوره میخواستم ما یک کارمند دور کار داشتیم دو سه سالی هست داره برامون کار میکند و الان فهمیدیم داره ما رو دور میزنه الان اون دست پیش گرفته سیم کارت و گوشی به نام شرکت هست ولی دور کاری بوده و بیمه هم نشده بوده ما مدرک برای این که داشته شرکت رو دور میزده داریم ما چطوری باید ازش شکایت کنیم این که بیمه نداشته میتونه اون کاری کند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عدم بیمه نقصی است که از سوی کارفرما رخ داده است لیکن در مورد دور زدن کارمند می‌توانید بر اساس قرارداد از طریق ثبت شکایت از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام بنمائید.