مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت افترا

سلام وقت بخیر برج دو امسال من از فردی موتور خریدم ولی موتور خراب بود پشت تلفن فروشنده اعلام کرد که هزینه تعمیر رو میدهد و من رو به تعمیرکار آشنایی خودش معرفی کرد اما بعد از درست شدن از من شکایت کرد که هزینه رو از من بگیره در همین حین با پیام بنده بهشون گفتم صدای ضبط شدتون رو دارم آدم کلاهبردار. مجددا بابت این پیام از من شکایت کردند من باید چیکار کنم از دست این ادم بیشرف خلاص بشم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به طرف مقابل اتهام کلاهبرداری زده‌اید فلذا وی می‌تواند از این بابت علیه شما شکایت کیفری افتراء را مطرح بنماید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای افترا باید سوء‌نیت شما را اثیبات کند.رر مقام دفاع ماوقع را شرح دهید و ادله ای اگر دارید ارائه دهید‌