مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

سلام اگر خانم از طریق شورای حل اختلاف تقاضای طلاق بکند و من در جلسه غایب باشم چه اتفاقی به ضرر من میافتند؟؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
شواری حل اختلاف مرجعی صالح برای رسیدگی به دعوای طلاق نیست و فقط میتواند طرفین را سازش دهد و اگر طرفین در جلسه شورا حاضر نشوند اصل بر این هست که حاضر به سازش نبودند و پرونده رو برای رسیدگی به موضوع به مرجع صالح یعنی دادگاه خانواده ارسال میکنن

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
شواری حل اختلاف مرجعی صالح برای رسیدگی به دعوای طلاق نیست و فقط میتواند طرفین را سازش دهد و اگر طرفین در جلسه شورا حاضر نشوند اصل بر این هست که حاضر به سازش نبودند و پرونده رو برای رسیدگی به موضوع به مرجع صالح یعنی دادگاه خانواده ارسال میکنن