مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه پدر

سلام شخصی از پدرم شکایت کرده و مدعی شده شناسنامه ای که در دست پدرم هست برای وی بوده و من که فرزند کوچک خانواده هستم 42 سالم هست و تاکنون مشکل ثبت احوالی نداشتیم و در دادگاه تجدید نظر به نفع اون فرد رأی صادر شد و پدرم دو سال هست فوت کرده من دادخواست دادم برای اینکه جلوی کارت ملی من بسته بود و از دادگاه رأی گرفتم و باز ثبت احوال پرونده رو به همون دادگاه تجدید نظر کشاندند و اکنون پرونده رو به نفع ثبت احوال مختومه کردند. من الان چه کاری میتونم بکنم بی هویت شده ام؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک شما نیاز به بررسی دارند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آراء صادر شده از محاکم قضایی، نیاز است که مورد مداقه قرار گیرند.