مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام بنده مغازه دار بودم و ورشکست شدم یه سری چک سفید امضا از پدرم میگرفتم جهت خرید پوشاک و مبلغ چک به خط من هست و چک ها برگشت خورده و طلب کار از طریق قانون شکایت کرده و خواهان تامین خواسته شده پدرم خونه به نامش هست ولی سندش رهن بانکه میخواستم ببینم طلب کارم میتونه توقیف بزنه خونه را یا خیر. با تشکر

پاسخ ها :

توقیف ملک برای چک برگشتی توقیف خانه چک برگشتی سند در رهن بانک چک