مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و جعل امضا

سلام من خودرو فروختم یک سال پیش اقساط پیش خودرو 42،500 میلیون بود اقساط هم 7 تا هر 4ماه یکبار بود خودرو لیزینگی خریدم ولی پی اتفاقی که برام پیش امد فروختم با همان شرایط بعد از یک هفته که خودرو را تحویل گرفتم خریدار به من پانزده میلیون داد و قرار شد یک هفته بعد پول پیش را بیاورد و الباقیش که 7 تا قسط بود بدهد، من قبول کردم خودرو را بهش دادم ولی رفت و نیامد بعد از 45 روز تماس و خواهش و التماس خودرو را اورد و تحویل داد و قرار شد بعد از یک ماه پول برای من بیاورد و خودرو را ببرد و بین خودمان کاغذ نوشتیم و من هم سفته هاش را ندادم تا یک ماه دیگه پول بیاورد اگر هم نتواند پول بیاورد قرار شد ضرر و زیان ما رو بدهد ولی بعد از چند ماه که خودرو گران شد از دست بنده شکایت کرد و ما به تعزیرات حکومتی رفتیم و قرار شد باز مبلغ را به ما بدهد تا خودرو را بهش بدهیم مجدد یک ماه وقت گرفت باز هم نتوانست پول بیاورد و حال بعد از مدتی شکایت کیفری کرد در شعبه انجا محکوم شد و منع تعقیب برای من صادر شود و در تاریخ 30 یازدهم 97 من مبلغ 15 میلیونش را بهش دادم و پشت قولنامه اش که کپیش دستش بود فسخ نامه مجدد نوشتیم و جلو شاهد ها پول بهش دادم چون پدر زن و فامیلمان را پیدا کرده بود و من هم جلو پدر خانم و فامیل ها جر در نیاد قبول کردم و مبلغ را بهش دادم و حال مجدد شکایت کرده به عنوان کلاهبرداری و به عنوان برگه سفید امضا و جعل امضا حال که مجدد به دادگاه و شعبه دیگری رفتیم من همه مدارک قبلی را که در دادگاه قبلی بود ارائه دادم از جمله اظهارنامه قانونی دوم برگه و مدارک تعزیرات حکومتی که محکوم شوده و حکم منع تعقیب که برای من صادر شده بود که بازپرس اون شعبه گفت این پرونده حقوقی هست و جا شهادت شهود در دادگاه، خریدار اعلام کرده که برگه سفید امضا و جعلی هست رفت کارشناسی و تایید شد که امضا و اثرانگشت خودش هست
حال دوباره فرستاده کارشناسی گفتن که برگه سفید امضا بود نظره کارشناس
ولی بعد که ما اعتراض کردیم به نظر کارشناس بازپرس شعبه قبول نکرد حالا بازپرس به ما گفت وثیقه 800 تومانی بذاریم و ما وثیقه گذاشتیم تا ،، نظر بدهد
حالا تاریخ نظارت داد برای 20 یک فروردین 99
میخواستم بگم من هم شاهد به دادگاه بردم همان شاهد های که برگه را امضا کردن
دوم حکم تعزیرات دادم که محکوم شد
سوم حکم پرونده ای که در شعبه دیگری شکایت در همین موارد کرده است که محکوم شده ارائه دادم
چرا بازپرس حرف بنده را گوش نمیدهد
در ضمن مگر این پرونده حقوقی نمیشود
کلان 15 میلیون پول داده و به تعهد خودش هم که در قولنامه نوشته عمل نکرده
پولش هم که گرفته سفته هاش هم تحویلش دادم چرا بازپرس فقط به نظر کارشناس که مطمئن هستم پول داده تا حرف های خریدار را تایید کند بازپرس من را محکوم یا همان وثیقه بذارم ممنون میشم کمکم کنید ، نمیدانم چیکار کنم
هرنوع شکایتی هم از من کرده است کلاهبرداری جعل امضا سفید امضا سرقت و غیره
حتی اون روز هم که خودرو را تحویل بنده داد خلافی خودرو را با عابر بانک خودش پرداخت کرد من نمیدونم چه مدرکی دیگه به بازپرس بدم قبول کنه در ضمن میخواستم بدانم این پرونده کیفری میشود یا حقوقی ممنون میشم کمکم کنید با تشکر درضمن پرونده در کرج جاده ملارد هست

پاسخ ها :

محمدمهدي  عرفاني

جناب آقای محمدمهدي عرفاني :

سلام؛پیشنهاد می دهم شما حتما وکیل بگیرید