سلام ..چرا از مزاحم شکایت نمیکنید
ممنون بابت پاسخگویی. جسارتا در مشاوره با مسولین شورای حل اختلاف به من گفتند اعتیاد مستاجر و استعمال مواد مخدر جزو مزاحمتها محسوب نمیشه و قابل پیگرد نیست..
خیر قابل شکایت نیست
جسارتا در پاسخ اول فرموده بودید "چرا از مزاحم شکایت نمیکنید" ..الان دقیقا تحت چه عنوانی میتونم شکایت کنم?
در فرض سؤال ، در صورت محق بودن (داشتن اختیار حق فسخ یکجانبه قرارداد) تا دعوی شما به خواسته فسخ یکجانبه قرارداد اجاره در دادگاه صالح بخواهد در نوبت رسیدگی واقع و به نتیجه برسد به نظر می رسد موعد انقضاء مدت قرارداد اجاره هم به سرآمده باشد . حل مسالمت آمیز این نوع اختلافات طریقش مذاکره و گفتگو غیر مستقیم طرفین از طریق مشاور املاک تنظیم کننده قرارداد اجاره دائر بر جلب رضایت کتبی مؤجر و مستأجر بر اقاله و تفاسخ قرارداد اجاره پیش از موعد با پرداخت یکماه اجاره بها ماهیانه یا در صورت رهن معادل آن از طرف فسخ کننده بعنوان خسارت فسخ قرارداد می باشد .
سلام علیکم.لطفاً مشاوره مکالمه ای صورت گیرد.یاالله
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.