مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و ورود به عنف

با سلام در مکانی که درگیری بین من و طرفم بوجود آمده بود دوربین مداربسته همه ی صحنه درگیری را ثبت کرده بود اما طرفم بدلیل اینکه به ضررش بود اون فیلم را پاک کرد شکایت کردم با 3 بار دستور قاضی برای گرفتن فیلم دوربین آنجا ولی فیلمو ندادند پلیس فتا هم نتونست اون فیلمو ریکاوری کنه و طرفم بدروغ از من به جرم ضرب و جرح و توهین و فحاشی شکایت کرده و نامه ی پزشکی قانونی گرفته و 2 شاهد بدروغ و فیلم ساختگی تحویل قاضی داده من هم شکایت کردم به جرم ضرب و شتم و توهین و نامه ی پزشکی قانونی دارم طرفم بعد از آن به زور وارد خانه ام شده همراه دو نفر دیگر در هنگام شب 2 شاهد برای این قضیه دارم و فرزندم رو مورد ضرب قرار داده و فحاشی و افترا و تهمت زده و نامه ی پزشکی قانونی گرفتم بعد از این ماجرا به در خانه ی پدری ام آمدند آنجا دوربین داشتیم و تصاویر حمله و درگیری آنان با وجود مامورین کلانتری ضبط شده و تحویل دادگاه دادیم و مامورین صورت جلسه کرده اند قاضی در جلسه اول دادرسی گفته سازش کنید و گرنه محکوم میشوید من در درگیری طرفمو کتک نزدم ولی مورد بی حرمتی و ضرب و شتم قرار گرفتم و قاضی تنها به شکایت اونا رسیدگی کرده و هنوز به شکایتی که من کردم رسیدگی نکرده لطفاً در این مورد کمکم کنید نتیجه ی این پرونده چه میشود؟آیا بدلیل کار نکرده محکوم میشوم؟ چه حکمی در انتظارم خواهد بود ؟ سپاسگذارم

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام ببخشید بنده توان مالی برای وکیل گرفتن را ندارم خواهشمندم اگر اطلاعی برای راهنمایی بنده در مورد فوق دارید ارائه دهید

ورود به عنف ضرب و جرح فحاشی