مشاوره حقوقی رایگان - گواهی نشوز

سلام من یک سال میشه که حکم تمکین گرفتم وبه نفع من صادرشده است وخانم هیچ گونه برگشتی به منزل مشترک نداشته وجهیزیه خودرابرده است
بااین حال خانمم درخواست طلاق داده وحکم تجدیدنظربه نفع خودش صادرشده بابذل مهریه ومن الان لایحه فرجام خواهی به دیوان داده ام وتعیین شعبه شده است
وتولایحه گفته شده که زن ناشزه است ولی گواهی ناشزه رامن هنوز نگرفتم آیاالان میتوان گواهی ناشزگی را از اجرای احکام دریافت کرد و به دیوان فرستاد؟