مشاوره حقوقی رایگان - سردرگمی در پرداخت نفقه

سلام

بنده از خانومم بابت تمکین شکایت کردم چون سرکار بودم و نامه نوشتن که من رفتم و منم صبح همون روز برای الزام به تمکینشون اقدام کردم و ایشون چون شهرستان هستند اصلا نیومدن و هی 20 روز به 20 روز واخواهی دادن تا اینکه قاضی بنده واخواهی ایشون و وکیلشون رو رد کردند و این رای یا همان رای بدوی که برای من صادر شده بود در اخر فرستاده شد، برای تجدید نظر استان تهران و الان حدودا از برج 3 هستش که فرستادیم جواب نیومده .....

سوال این حقیر اینه که :
ایا بنده باید تا امروز نفقه ایشون رو میدادم چون با نظر به اینکه من همون فردا صبح شکایت کردم ازشون میپرسم و اینکه من نفقه را تا امروز ندادم
و در ثنای بنده یا احضاریه ای در این مورد برای من نیومده ؟؟
ممنون میشم کمکم کنید ......... بنده هیچ چیزی به بنامم نیست و کارگر بنا و کارمون فصلی و روز مزد هستش

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

صبر کنید جواب تمکین بیاید اگر عدم تمکین بخورید شما معاف از پرداخت نفقه خواهید شد