مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو توسط صاحب خودرو

سلام وقتتون بخیر
سوالی داشتم خدمتتون من ماشینی از شخصی به صورت مبایعه نامه خریداری کردم و ماشین را تحویل گرفتم
ولی فروشنده ای که ماشین رو به من فروخته به صاحب قبلی بدهکار و هیچکدوم از چک هایش پاس نشده و اون شخص در مبایعه نامه خودش حق فسخ داره
سوالم اینه آیا ماشین رو از من که شخص ثالث میشوم پس میگیرن؟
اگر رای دادگاه این باشه به دلیل فسخ فروشنده من باید ماشین رو تحویل بدم ولی من قبول نکنم چطور میتونند از من پس بگیرند؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پس گرفتن خودرو توسط صاحب خودرو پس گرفتن خودرو معامله خودرو خودرو