مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی

با سلام سال 93 یه ماشین به صورت نقد و اقساط از شرکت سایپا به نام خودم خریداری کردم تا همسرم باهاش تو شهر مسافرکشی کنه و اما الان چند ماه میشه از هم جدا زندگی میکنیم تحت عنوان خیانت در امانت برای استرداد ماشین شکایت کردم و با وجود همه مدارک و اسناد ماشین که به نامه خودمه قاضی حکم توقیف و استرداد ماشین رو صادر نکرد و در جواب دلیلش بهم گفت صلاح ندونستم من الان باید چکار کنم ماشینی که من دارم براش قسط میدم دست شوهرمه و نمیتونم ازش بگیرم؟

پاسخ ها:


سلام" در فرض سوال واضح و مبرهن است که جرم خیانت در امانت اتفاق نیفتاده چونکه خودرو را با رضایت شخصی جهت انجام مسافرکشی آنهم بدون دریافت اجور و بطور مجانی به شوهرتان سپرده اید که با خودرو کار کند و معیشت خانواده را تامین نماید لذا مقام محترم قضائی بر این مبنا با شکایت شما موافقت حاصل ننموده است .

14:04:51   1397/1/18

همه ی اینها درست ولی الان که من قصد متارکه از ایشون رو دارم و میخوام ماشینم رو ازش بگیرم و تهدیدم میکنه و بهم برش نمیگردونه من باید چکار کنم؟ از چه طریقی اقدام کنم تا به نتیجه برسم؟

18:27:55   1397/1/18

پاسخ دوم : در فرض سؤال دوم ، با پرداخت اجرت مقرر در حوزه قضایی خود وکیل کاربلد و باتجربه اختیار نمائید که وکیل موصوف کار خودش را بلد است و حق شما را استیفا خواهد نمود .

11:03:14   1397/1/19

سوالات مرتبط

وکلای متخصص