مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

سلام من یه متن استشهادیه نوشتم برای زمینی که مالکیت پدربزرگمو که فوت شده ثابت کنیم که مادرم بتونه سهمشو بگیره البته ازش مدرکی نداریم بعد فوت پدربزرگم داییم بدون اطلاع مادرم فروختش،حالا صاحبش زیرباز نمیره ماهم با استشهادیه مجبوریم ثابت کنیم، فقط میخوام ایراد استشهادیه رو بگین ممنونم
به این وسیله از آقایان ، ریش سفیدان، معتمدین روستای..... در اطراف شهرستان ..... استشهاد و استعلام میشود که در رابطه با اینکه مطلع هستند که پدرم آقای ..... فرزند... به شماره شناسنامه ..... مالک یک باغ/زمین ،با حدود اربعه ی ،شمال ...... جنوب...... شرق....... غرب......در روستای ....... به متراژ حدودی ..... است
بنابراین از اشخاصی که آگاه و مطلع هستند نسبت به این موضوع تقاضا میکنم که گواهی خود را بدون طرفداری کردن و اصلاح مرقوم نمایند.
با تشکر واحترام.
اینجانبان نامبردگان زیر با آگاهی یافتن از عاقبت شهود دروغ ،درستی گفته های بالا را از خانم .... فرزند..... به شماه شناسنامه ..... میپذیریم و حاضر میباشیم که در هر زمانی که رییس محترم دادگاه صلاح بدانید با رعایت تشریفات قانونی سوگند شرعی را در رابطه با موارد بالا یاد کنیم.
گواهان و شاهدان و امضاکنندگان:
اینجانب ....... فرزند ....متولد.....درستی اظهارات بالا را تایید و گواهی میکنیم
شماره تماس:
امضا:
اثرانگشت:

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام متن استشهادیه را به کارشناس حقوقی ارسال کنید تا مشکلی پیش نیاد تا ایرادات را بگیرد

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

با سلام
چهار چوب کلی رعایت گردیده
بهتر است سابقه مالکیت پدرتان نیز درج گردد
بدین صورت که این زمین چگونه به پدر بزرگتان رسیده؟ آیا خریداری نموده؟ زارع صاحب نسق بوده؟ به ارث بدیشان رسیده؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید استشهادی تنظیم نمایید اما در نهایت می‌بایست شهود خود را معرفی کنید