مشاوره حقوقی رایگان - سلام بنده 27 میلیوم چک برگشتی داشتم که ماشین مرا توقیف کردند که بعد از اثبات اینکه ماشین برای امرار

سلام بنده 27 میلیوم چک برگشتی داشتم که ماشین مرا توقیف کردند که بعد از اثبات اینکه ماشین برای امرار معاش بوده ماشین را پس گرفتم الان بدهی خود را به 6 میلیون رسانده‌ام همان ماشین را میخواهم بفروشم و ماشین دیگری بگیرم آیا بازم امکان توقیف ماشین جدید وجود دارد ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام درصورت تبدیل به احسن بله.
مقلا اگر پراید دارید و سمند بخرید امکان توقیف سمند هست ولی درحالت عکس خیر یعنی اگر پراید را داده و پیکان بخرید امکان توقیف پیکان نیست

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ماده 21 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی:
انتقال مال به دیگری به هر نحو به‌وسیله مدیون با انگیزه فرار از ادای دین به نحوی که باقیمانده اموال برای پرداخت دیون کافی نباشد، موجب حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه شش یا جزای نقدی معادل نصف محکومٌ‌به یا هر دو مجازات می‌شود و در صورتی که منتقلٌ‌الیه نیز با علم به موضوع اقدام کرده باشد در حکم شریک جرم است. در این صورت عین آن مال و در صورت تلف یا انتقال، مثل یا قیمت آن از اموال انتقال‌گیرنده به عنوان جریمه اخذ و محکوم‌ٌبه از محل آن استیفاء خواهد شد.

اگر به قصد فرار از دین نباشد ایرادی ندارد.