مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای

با سلام و عرض ادب 12 روز پیش تو جاده داشتم میرفتم که دیدم جلوم تصادف شده و چهار تا ماشین با هم تصادف کردن و زمین برفی بود با فاصله 4 الی 5 متر مونده به تصادف ایست کامل کردم و یک پراید از پشت با من برخورد میکنه و منو داخل تصادف میکنه و با خودروی جلویی خودم برخورد میکنم بعد از ورود کارشناس راهنمایی رانندگی زنجیر وار همگی رو از عقب تا نفر جلویی به نفر جلویی خودشون مقصر اعلام کرد خودروی روبرویی من با یک عابر پیاده تصادف کرده بود و تمامی 6 خودرو به پارکینگ انتقال داده شد و بعد از دو روز مدارک ها رو از پلیس راه تحویل گرفتم برای دریافت کروکی و آزادی خودرو اقدام نمودم که وقتی به کلانتری مراجعه کردم کروکی به من داده شد و در کلانتری گفتند باید بروید اصالت بیمه و برگه ثنا بیارید کلانتری و من همه مدارک رو بردم و یک هفته منتظر موندم خبری نشد به کلانتری مراجعه کردم و گفتند میتونی ماشینت رو از پارکینگ ترخیص کنی ترخیص کردم و وقتی باز برای دریافت کروکی و نامه اقدام کردم گفتند ما به شما کروکی نمیدیم و شما نمی‌تونید از بیمه نفر عقبی خودت استفاده کنی باید دادگاه حکم بده به بیمه  بعد برای شما اس ام اس میاد الان ماشین رو ترخیص کردم تو پارکینگ خونه هستش میخواستم بدونم چیکار باید بکنم تا خسارت بگیرم از بیمه شخص ثالث عقبی خودم و میخوام بدونم چقدر طول میکشه و باید من الان چیکار کنم ؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سكينه  حدادي

سكينه حدادي :

سلام شما میتونین تامین دلیل برای خودروی خوندن بدید و درخصوص کروکی درخواست کمی رو برو از دادستان بگیر