مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مقصر تصادف منجر به فوت با قرار وثیقه

باسلام چندروز پیش من به علت خواب‌آلودگی با یک خودرو نامتعارف تصادف کردم که متاسفانه راننده در دم فوت شدند و و سرنشین به شدت زخمی مقصر صددرصد من هستم و ماشین امانت و به نام من نبود اما من در پاسگاه قبول کردم تا خودرو مقصر رفع توقیف بشود و چون خودم نظامی هستم و مصدوم آیا امکان داره باقرار وثیقه زندان نروم؟
دوم اینکه اگر من ملزم به پرداخت کامل خسارت مالی بشم خودرو زیان دیده به طور کامل اسقاط شده و قابل تعمیر نیست لاشه خودرو هم ممکنه قیمت گذاری بشه یا خودم باید بردارم اسقاط خودرو زیان دیده مقابل رو؟

پاسخ ها :

آزادی مقصر تصادف منجر به فوت با قرار وثیقه خودرو اسقاطی در تصادف قرار وثیقه خودرو اسقاطی تصادف