مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

سلام من و همسرم در حین جدایی و طلاق هستیم بگم که ایشان رفته از من شکایت کیفری بابت پیامک های توهین آمیز کردند و تمام پیام ها که فقط من فرستادم پرینت گرفتند و من چند باری برای بسته شدن فیش حقوقی ایشان نامه سرکارش بردم و از من شکایت کردند که با چاقو رفتم محل کارش و سلاح سرد داشتم بنده خانم هم هستم امکان موفقیت شکایت چه قدر و من باید چه کار کنم؟؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

برای اثبات ادعایش باید دلایلارائه نماید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سعی کنید مساله راباصلن وسازش تمام کتید درصورتی کت شاهدی داسته باشد تهدیدبا چاقو دارای مجازات حبس است