مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای

با سلام و عرض ادب 10 روز پیش تو جاده داشتم میرفتم که دیدم جلوم تصادف شده و چهار تا ماشین با هم تصادف کردن و زمین برفی بود با فاصله 4 الی 5 متر مونده به تصادف ایست کامل کردم و یک پراید از پشت با من برخورد میکنه و منو داخل تصادف میکنه و با خودروی جلویی خودم برخورد میکنم بعد از ورود کارشناس راهنمایی رانندگی زنجیر وار همگی رو از عقب تا نفر جلویی به نفرهای جلویی خودشون مقصر اعلام کرد خودروی روبرویی من با یک پیاده تصادف کرده بود و تمامی 6 خودرو به پارکینگ انتقال داده شد و بعد از دو روز مدارک ها رو از پلیس راه تحویل گرفتم و گفتند بروید کلانتری برای دریافت کروکی و آزادی خودرو اقدام نمودم که وقتی به کلانتری مراجعه کردم کروکی به من داده شد و در کلانتری گفتند باید بروید اصالت بیمه و برگه ثنا بیارید کلانتری و من همه مدارک رو بردم و یک هفته منتظر موندم خبری نشد به کلانتری مراجعه کردم و گفتند میتونی ماشینت رو از پارکینگ ترخیص کنی ترخیص کردم و وقتی باز برای دریافت کروکی و نامه اقدام کردم گفتند ما به شما کروکی نمیدیم و شما نمی‌تونید از بیمه نفر عقبی خودت استفاده کنی باید دادگاه حکم بده به بیمه بعد برای شما اس ام اس میاد الان ماشین رو ترخیص کردم تو پارکینگ خونه هستش میخواستم بدونم چیکار باید بکنم تا خسارت بگیرم از بیمه شخص ثالث عقبی خودم و میخوام بدونم چقدر طول میکشه و باید من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

سلام و درود
ابتدا از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل دادخواست بدید تا خسارات صورت جلسه و تعیین خسارت بشه و تقاضای ترسیم کروکی فرضی بکنید و سپس مطالبه خسارت از مقصر حادثه.
ضمنا اون کروکی که داخل پرونده هست برعلیه شما و به نفع جلویی شما، همون کروکی به نفع شماست و علیه پشت سریتون.
میتونید از اون استفاده کنید و به اون استناد کنید و یا به محتویات پرونده استناد کنید.
موفق باشید.