مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه و نفقه

سلام. میخواستم برای نفقه معوقه و مهریه ام اقدام کنم چه مراحلی داره و آیا اجرای مهریه هزینه ای باید به دولت بپردازم تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدي  عرفاني

جناب آقای محمدمهدي عرفاني :

سلام،اول باید به دفتر ازدواج مراجعه کنید ونامه بگیرید برای مهریه بروید اداره ثبت محل؛اگر کارتان نشد بهه دادگاه مراجعه کنید؛هزینه دارد اما دادگاه می تواند معافتان کند

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

نفقه از طریق شورای حل اختلاف و مهریه از طریق دفترخانه ای که ازدواج در آن ثبت شده و درنهایت اجرای ثبت