مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت جهاد کشاورزی با تغییر کاربری

سلام خسته نباشد من زمین کشاورزی جهت احداث بلوک زنی دارم تقریبا 1200متر تمامی کارها واستعلامات و رای دادگاه به نفع من است حالا جهاد کشاورزی به جنس خاک گیر داده و پرونده را خوابانده چیکار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جهاد کشاورزی مخالفتی در این خصوص دارد باید صریحاً موضوع را مطرح نماید ودر اجرای تبصره 4 ماده 16 قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری صریحاً درخواست خود را به جهاد جهت تعیین تکلیف این موضوع اعلام نمایید