مشاوره حقوقی رایگان - شناشنامه مادر ایرانی

باسلام من فرزند مادر ایرانی و پدر اتباع هستم الان 29سالم شده و دارای 2فرزند هستم من از 7سال پیش درخواست شناسنامه مادر ایرانی کردم ولی هنوز ک هنوزه جواب نمیدن خیلی ها دارن میگرین ولی من نمیدونم جواب من نمیاد فرزندانم الان هیچ مدرکی ندارن باید چکار کرد ب کجا باید برم اداره اتباع میگه اداره امنیت اون جا میگه اداره اتباع باید بری ایا با وکیل میشه حل بشه

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر افغانستان و ایران هردو از سیستم خون پیروی میکنند شما افغانی محسوب میشوید و نمیتوانید شناسنامه ایرانی بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر تخصص انجام کار را ندارید از تخصص و تجربه وکیل استفاده کنید