مشاوره حقوقی رایگان - امتناع کلانتری از ارجاع پرونده تخریب عمدی به دادسرا

سلام فیلم دوربین مدار بسته دارم گزارش پلیس از خط کشیدن ماشین توسط همسایه ولی پلیس میگه فیلم واضح نیست و حاضر نیست پرونده رو به دادسرا بده آیا این کار قانونی است؟!!

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

فیلم را ضمیمه ی لایحه ای کرده، ماجرا را توضیح دهید و به شعبه ی دادسرای رسیدگی کننده، تقدیم فرمایید.
در صدرت امکان با بازپرس یا دادیار مربوطه درباره ی این مدرک حضوری هم صحبت کنید تا دقت کافی اعمال گردد.

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

تشخیص ارزش اسناد ومدارک و محتویات دوربین با مقام قضایی ست و آگاهی صرفا مجری دستورات میباشد.