مشاوره حقوقی رایگان - اجاره طولانی مدت

با سلام
بنده واحد مسکونی دارم که 2 طبقه هست و طبقه اول اون رو سال 83 به اجاره دادم و مستاجر از اون زمان عوض نکردیم به علت اخلاق خوب هر 2 ما
حالا بعد این مدت بعضی از دوستانم با صحبتهایی باعث دلهره من شدند که میگن مستاجر میتواند ادعای سرقفلی منزل رو بکنه و میتونه تخلیه نکنه
ایا این امر درست هست؟؟؟
اگر درست هست چه اقداماتی باید انجام بدیم
لازم به ذکر هست که یک بار قرارداد سال 83 نوشته شده و یک بار دیگه هم سال 91 تجدید شده قرارداد و قرارداد کلا 2 تا هست از روز اول تا امروز
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، صرفاً به واحدهای تجاری حق سرقفلی و کسب یا پیشه تعلق می گیرد و اماکن مسکونی ذاتاً فاقد این وصف هستند . چنانچه تمایل به ادامه رابطه استیجاری با مستأجر فعلی دارید توصیه می شود با مستأجر خود قرارداد جدید اجاره به مدت حداکثر یکسال با حضور و امضاء دو نفر شاهد منعقد نمائید در غیر اینصورت (عدم تمایل به ادامه رابطه استیجاری) ضمن ارسال و ابلاغ اظهار نامه رسمی به ایشان مبنی بر اخطار تخلیه مورد اجاره و مضی و انقضاء مهلت معین ، می توانید از طریق شورای حل اختلاف دادگستری محل وقوع ملک درخواست تخلیه نموده تا ظرف مدت یکهفته اعلام شده در قانون ، دستور تخلیه اجرا گردد .

یک وکیل

نگران نباشید ، هیچ اتفاقی نمی افتد