درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت

پدرم سال 91 سکته مغزی شدید داشت که ضریب هوشی وی به عدد 6 رسید و این ادامه داشت و پدرم هیچ اختیاری از خود نداشت و دائما توسط مادر و برادر کوچکترم به عناوین مختلف به بیمارستان میبردن و بستریش میکردن درسال 93 حدود 4 ماه قبل از مرگش بردنش محضر و کل 6 دانگ خانه پدری را بنام مادرم کردن پدرم دی سال 93 برحمت خدا رفت سال 97 متوجه شدم سند 6 دانگ بنام مادرم شده و ایشان سال 97 دو دانگ از 6 دانگ را بنام برادرم کرده حال پدرم که محجور بوده و اصلا قدرت تصمیم گیری نداشت و حرف هم به سختی میزد و بدنش نیمه فلج شدید بود میشه اقدام برا پس گرفتن سند کنم با توجه به اینکه 3 برادر و 1 خواهریم.

پاسخ ها

باسلام بدوا باید محجوریت ایشان را اثبات کنید که نیازمند ثبت دادخواست می باشد سپس میتوانید اقدام کنید، درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید
سلام با أخذ حکم محجوریت پدر خویش در زمانی که انتقالات صورت گرفته است شما می‌توانید نسبت به ابطال نقل و انتقالات انجام شده از طریق مراجع قضایی اقدام بفرمائید‌.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص